Minden befektetés egy helyen - a TakarékInvestnél!

A Takarék a Takarékszövetkezeti Bank Zrt. és a Takarékszövetkezetek befektetési szolgáltatásainak összefoglaló megnevezése. Azzal a céllal hoztuk létre, hogy ügyfeleink egyazon helyen a banki ügyintézés mellett széles körű befektetési szolgáltatásokat is igénybe vehessenek. A Takarék elsősorban saját befektetési termékeinket kínálja, de elérhetők a megszokottól eltérő hazai és külföldi pénzügyi konstrukciók is.

 

Egyedi és innovatív termékeinkkel arra törekszünk, hogy ügyfeleink színvonalas, és egyre szélesedő befektetési lehetőségek közül választhassák ki a számukra legmegfelelőbbet. Mindehhez a Takarékbank és a Takarékszövetkezetek jelentős múltbeli tapasztalata, megszokott biztonsága és a kiterjedt fiókhálózat által nyújtott kényelem társul.

 

Internetes oldalunkon részletesebben is megismerheti, mit nyújt Önnek a Takarék. Egyebek mellett könnyen befektethet hazai állampapírokba, különböző alapokba, kereskedhet a Budapesti Értéktőzsdén, valamint a Deutsche Börsén forgó részvényekkel, lebonyolíthat határidős és opciós ügyleteket és természetesen igénybe veheti internetes szolgáltatásainkat is.

 

Amennyiben további kérdése merülne fel, kollégáink szívesen állnak rendelkezésére a Takarékbank vagy a kijelölt takarékszövetkezeti fiókok valamelyikében.