Takarékinvest

Private Banking

Termékcsoport navigáció

ATM és fiók kereső

Bemutatkozás

Bemutatkozás

Private Banking

Életünk során számos értéket teremtünk, amelyek folyamatos megőrzésére törekszünk.

Tisztelt Látogatónk!

A legtöbb ember számára érték a bizalmon alapuló személyes kapcsolat. A pénzügyek területén fokozottan igaz a fenti állítás, hiszen megalapozott és hasznos tanácsot csak olyan szakértő képes nyújtani, aki a pénzügyi piacokon túl jól ismeri partnere befektetői szokásait és elvárásait.
AZ MTB Magyar Takarékszövetkezeti Bank Zrt. Private Banking üzletágának tapasztalt banki tanácsadói diszkrét körülmények között folytatott beszélgetések során hallgatják meg vagyonos Ügyfeleink gyakran egyedi igényeit, és nyújtanak személyre szabott megoldásokat az egyszerű banki tranzakciók, a hitelezés, a különféle befektetési szolgáltatások és nem utolsó sorban az értéknövelt kiegészítő szolgáltatások területén.
Private Banking tevékenységünk gyakorlása során exkluzív pénzügyi és befektetési szolgáltatást kívánunk nyújtani, amely lehetővé teszi Ügyfeleink számára, hogy befektetési spektrumukat szélesítsék, a legjobb befektetési lehetőségek közül választhassanak, illetve pénzügyeiket kényelmes és eredményes módon kezelhessék.
Érdeklődését megtiszteltetésnek vesszük, és mindenkor örömmel fogadjuk. Reméljük, hogy pénzügyi és befektetési kérdéseire hamarosan hasznos válaszokat adhatunk.

Üdvözlettel,

MTB Magyar Takarékszövetkezeti Bank Zrt. Privát Ügyfelek Osztály

 

 •   Vissza a főoldalra  
 •  

  Kapcsolat

  Kapcsolat

  Private Banking

   

  MTB Magyar Takarékszövetkezeti Bank Zrt.
  Privát Ügyfelek Osztály

   

  Cím: 1122 Budapest, Pethényi köz 10.
  E-mail: private.banking@tbank.hu
  Tel: (+06 1) 225 42 16
  Fax: (+06 1) 225 42 21

  Munkatársaink telefonszámai:

  Mikó Péter osztályvezető: (+06-1) 225 42 20
  Pohl András privát banki tanácsadó: (+06-1) 225 42 19
  Burány Gábor privát banki tanácsadó: (+06-1) 225 42 13

   

   

   
  Kapcsolódó dokumentumok

  A befektetési termékekkel kapcsolatos kondíciókat, a befektetési tevékenységet végző kirendeltségek listáját, illetve a mindenkor hatályos Befektetési Üzletszabályzatunkat az alábbiakban találhatják meg.

  Lábléc - közérdekű információk

  Copyright 2010 takarekpont

  E honlap megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) helyezünk el a számítógépén, ahogy azt más, majdnem minden honlappal rendelkező cég is teszi. További információk...