Takarékinvest

Értékpapírszámlák állomány-átruházása az FHB Banktól

Termékcsoport navigáció

ATM és fiók kereső

Általános információ

Általános információ

Értékpapírszámlák állomány-átruházása az FHB Banktól

Tájékoztatjuk Ügyfeleinket, hogy az FHB Bank Zrt. (továbbiakban: „FHB”), mint az állomány átruházója és a Magyar Takarékszövetkezeti Bank Zrt. (továbbiakban: „Takarékbank”), mint az állomány átvevője között létrejött állomány-átruházási szerződés alapján az FHB befektetési szolgáltatásokkal összefüggő szerződéses kötelezettségeinek állományát (többek között az értékpapírszámlákat és azoknak értékpapír állományát) 2017. december 18. napjával a Takarékbanknak átadja. Az állomány-átruházás kizárólag a befektetési szolgáltatásokat érinti, egyéb FHB termékek és szolgáltatások vonatkozásában nem történik változás. Az állomány-átruházást követően a befektetési szolgáltatások tekintetében az FHB a Takarékbank közvetítőjeként jár el, így Ügyfeleink a megszokottak szerint továbbra is intézhetik értékpapírszámlájával kapcsolatos ügyeiket az FHB fiókjaiban.

Az FHB 2015 szeptembere óta a Szövetkezeti Hitelintézetek Integrációs Szervezetének tagja, melynek meghatározó központi szereplője a Takarékbank és leányvállalatai. A Takarék csoport – melynek tagja az FHB – törekvéseinek célja, hogy mint a hazai bankszektor egyik vezető pénzügyi szereplője kimagasló színvonalú szolgáltatásokat biztosítson Ügyfelei számára.

További részletes tájékoztatást az állomány-átruházásról itt talál, a MIFID besorolást tartalmazó dokumentum innen tölthető le.

Az állomány-átruházást követően a nem Prémium Gold Szolgáltatás Biztosításáról Szóló Szerződéssel vagy nem egyedi megállapodással megkötött szerződéssel rendelkező Ügyfeleinkre a Magyar Takarékszövetkezeti Bank Zrt. által alkalmazott - befektetési szolgáltatáshoz és kiegészítő szolgáltatáshoz kapcsolódó - költség és díjtételek jegyzéke lesz hatályos:

Költség és díjtételek jegyzéke

Fenti Ügyfeleink számára a Költség és díjtételek jegyzések az alábbi bizományosi díjkedvezményekkel lép hatályba:

Költség és díjtételek jegyzékére vonatkozó kedvezményes díjak

Azon az FHB Bank Zrt. befektetési szolgáltatásokkal összefüggő szerződéses kötelezettségeinek állományát 2017. december 18. napjával a Magyar Takarékszövetkezeti Bank Zrt. részére átadott Ügyfelekre, akik Prémium Gold Szolgáltatás Biztosításáról Szóló Szerződéssel rendelkeztek, az alábbi költség és díjtételek jegyzéke lesz hatályos:

Prémium Gold Szolgáltatásra vonatkozó Költség és díjtételek jegyzéke

Fenti Ügyfeleink számára a Költség és díjtételek jegyzéke az alábbi Értékpapír- és Ügyfélszámla számlavezetési díjkedvezménnyel lép érvénybe:

Prémium Gold Szolgáltatásra vonatkozó kedvezményes díjak

Az egyedi megállapodás szerint szerződött Ügyfeleink, kérjük szíveskednek felkeresni számlavezető FHB bankfiókjukat a vonatkozó Költség és díjtételek mértékével kapcsolatban.

Tájékoztatjuk továbbá Ügyfeleinket, hogy a Takarékbank kezelésébe kerülő pénzügyi eszközök, az átadásra kerülő pénzeszközök, illetve értékpapír számlák kezelésére a jövőben a Takarékbank alábbi Befektetés szolgáltatási Üzletszabályzata és mellékletei vonatkoznak:

Magyar Takarékszövetkezeti Bank Zrt. Befektetési szolgáltatási tevékenységre és kiegészítő szolgáltatásokra vonatkoó Üzletszabályzata, Mellékletei és Szerződésmintái

 

Az állomány-átruházást követően a Takarék csoporton belül egy központi szolgáltató vezeti az értékpapír számlákat, mely nagymértékben elő fogja segíteni Ügyfeleink hatékonyabb kiszolgálását, és lehetővé tesz számos olyan fejlesztést, melyek a jövőben a szolgáltatások színvonalának emelését, az elérhető termékek és értékesítési csatornák bővítését szolgálják.

 

Lábléc - közérdekű információk

Copyright 2010 takarekpont

E honlap megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) helyezünk el a számítógépén, ahogy azt más, majdnem minden honlappal rendelkező cég is teszi. További információk...